Aksidentet me të rënda për vitin 2012 (VIDEO)

Në botë gjatë vitit ndodhin shume aksidente rrugore, disa prej tyre me pasoja të rënda për drejtusit apo pasagjerët. LiveLeak dhe ProChan, në një speciale sjellin edhe aksidentet me te rrezikshme që kanë ndodhur gjatë vitit 2012">2012.